SÜRGŐS HIBAELHÁRÍTÁS, VILLANYSZERELÉS:


Villanyszerelés? Hibaelhárítás? Baleset- és kármegelőzés? Számíthat ránk!

SZOLGÁLTATÁSAINK
AJÁNLATKÉRÉS
Az elvégzett munkálatokra 15 év garanciát vállalunk*

Önnek miben segíthetünk?

A villanyszerelési munkálatokat elsősorban Debrecenben és vonzáskörzetében végezzük,
de nagyobb volumenű, komplexebb felkéréseket Magyarország egész területén vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal!

1. Lakossági- és ipari villanyszerelés új építéstől a felújításig

A hatályos előírásokhoz és szabványokhoz igazodva vállaljuk családi házak, irodák, üzletek és ipari létesítmények villamosrendszerének kivitelezését; erős- és gyengeáramú vezetékhálózatok kiépítését; régi rendszerek felülvizsgálatát, teljes körű átalakítását és felújítását.

AJÁNLATKÉRÉS
2. Hibakeresés, hibajavítás,
karbantartás

A felülvizsgálati és karbantartási munkálatok elvégzésével minimálisra csökkentjük a váratlan üzemzavarok kialakulásának az esélyét; az elavult rendszerek felújításával minimalizáljuk az elektromos meghibásodás miatti károkozás mértékét.

AJÁNLATKÉRÉS
3. Villámvédelmi kivitelezés,
felülvizsgálat és javítás

Az építményre vonatkozó besorolás alapján elvégezzük a villámvédelmi berendezések Országos Tűzvédelmi Szabályzata (OTSZ) által előírt felülvizsgálatát és részfelülvizsgálatát; új épületek esetén kialakítjuk a besorolás szerint szükséges villámvédelmi rendszert.

AJÁNLATKÉRÉS
4. Villamosbiztonsági
felülvizsgálatok

A villamosbiztonsági felülvizsgálat során elvégezzük a villamos berendezések áramütés elleni védelmének, valamint az általános, szabványos állapotának vizsgálatát; ellenőrizzük, hogy a villamos berendezések megfelelnek-e a műszaki előírások kritériumainak.

AJÁNLATKÉRÉS
5. Szaktanácsadás ügyfeleknek
és partnereknek

Több éves tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal a munkálatok elvégzése előtt, közben és után egyaránt készséggel állunk megrendelőink, ügyfeleink és partnereink rendelkezésére.

AJÁNLATKÉRÉS
6. Tűzvédelmi rendszerek
felülvizsgálata

Az OTSZ rendeletében előírtak szerint ellenőrizzük, hogy a tűzjelző berendezés belső hangjelzői, központi fényjelzői és információ-kijelzői megfelelően működnek-e.

AJÁNLATKÉRÉS
Általános óra- és munkadíjaink
Kiszállás + 1 óra munkadíj:
15 000 Ft*
Sürgős kiszállás + 1 óra munkadíj:
20 000 Ft*
Minden további óra munkadíja:
5 500 Ft/ óra*
*A feltüntetett általános óra- és munkadíjaink nettó összegek.

**Bizonyos munkálatok elvégzése több szakember együttes munkavégzését igényli, ezért a plusz órák esetén kalkulálni kell a kiszálló munkatársak számával. Munkavégzés előtt természetesen minden esetben tájékoztatjuk a várható időtartamról és a feladat elvégzéséhez szükséges szakemberek számáról.

Baleset- és kármegelőzés

A konnektoroktól egészen a fogyasztásmérőig, bontás nélkül vállaljuk a teljes elektronikai rendszer átvizsgálását. Baleset- és kármegelőzési szolgáltatásunk magánszemélyeknek és vállalati ügyfeleinknek egyaránt biztosítékot jelent a személyi sérülés megelőzésére, és az anyagi kár elkerülésére.

AJÁNLATKÉRÉS

Tapasztalt,
szakképzett villanyszerelők

15 év garancia
az elvégzett munkálatokra*

Szükség esetén
azonnali segítségnyújtás

*A 15 év garancia a kivitelezés minőségére vonatkozik, és évenkénti átvizsgálással, valamint karbantartással érvényes, amely során csak kiszállási díjat számolunk fel. Egyéb külső vagy nem szakszerű behatás, illetve átalakítás esetén a garancia érvényét veszíti. A kivitelezés során felhasznált termékek esetében a gyártó által biztosított garancia érvényes.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kivitelezési, felülvizsgálati és tanácsadói munkálatokkal kapcsolatban hétköznapokon 07:00 és 17:00 óra között, sürgős hibaelhárítás esetén bármikor elérhetők vagyunk az alábbi telefonszámon. Ajánlatkéréshez és időpontfoglaláshoz töltse ki az alábbi űrlapot, vagy írjon üzenetet e-mail címünkre!

AJÁNLATKÉRÉS

Lakossági- és ipari villanyszerelés Debrecen

ELÉRHETŐSÉGEINK

+36 20 513 9454

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

info@vektorelectric.hu

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Website Designed & Built by Erneszt Etemez © 2022 FutureManagement, All Rights Reserved
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram