SÜRGŐS HIBAELHÁRÍTÁS, VILLANYSZERELÉS:

Csapatunkról, szakembereinkről, hitvallásunkról

RÓLUNK
AJÁNLATKÉRÉS
Vektor Electric

Csapatunkról

A Vektor Electric csapatával 2016 óta szolgáljuk ki az ipari- és lakossági ügyfelek igényeit. Képzett, tapasztalt szakemberekkel; ügyfélközpontú hozzáállással állunk a hozzánk forduló cégek és magánszemélyek rendelkezésére. A kivitelezési, felülvizsgálati és tanácsadói munkálatok elvégzése mellett sürgős hibaelhárítással kapcsolatban is bizalommal fordulhat hozzánk.

Munkatársaink

Szakembereinkről

Vezető villanyszerelőnk érintésvédelmi felülvizsgálói szakvizsgával, elektromos berendezések felülvizsgálói szakvizsgával, villámvédelmi felülvizsgálói szakvizsgával és tűzvédelmi szakvizsgákkal egyaránt rendelkezik. Amennyiben a munka megköveteli, regisztrált villanyszerelőkkel végezzük el a ránk bízott feladatot. Munkánkra 15 év garanciát vállalunk!*

Így dolgozunk

Hitvallásunkról

Minden ügyfelünk elektronikai rendszeréhez úgy nyúlunk hozzá, mintha a sajátunkon dolgoznánk. Tökéletességre törekedve, ügyeskedés, mellébeszélés, magyarázkodás nélkül. Hibaelhárítás esetén azonnal cselekszünk, a nagyobb lélegzetvételű projekteket gondosan kidolgozott terv mentén hajtjuk végre.

Az adott megbízás teljesítése mellett javaslatot teszünk a lehetséges további fejlesztésekre. Ügyfeleink így mindig biztosak lehetnek benne, hogy az elvégzett munkálatok nemcsak a mai kor elvárásainak felelnek meg, hanem a későbbi fejlesztéseket is lehetővé, könnyebben kivitelezhetővé teszik.

Szakképesítéssel rendelkező villanyszerelők, kifogástalan minőség, pontosan betartott határidők, ügyfélközpontú szemlélet – ezt nyújtja önnek a Vektor Electric.
Referenciáink

Korábbi munkáink

Tapasztalt,
szakképzett villanyszerelők

15 év garancia
az elvégzett munkálatokra*

Szükség esetén
azonnali segítségnyújtás

*A 15 év garancia a kivitelezés minőségére vonatkozik, és évenkénti átvizsgálással, valamint karbantartással érvényes, amely során csak kiszállási díjat számolunk fel. Egyéb külső vagy nem szakszerű behatás, illetve átalakítás esetén a garancia érvényét veszíti. A kivitelezés során felhasznált termékek esetében a gyártó által biztosított garancia érvényes.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kivitelezési, felülvizsgálati és tanácsadói munkálatokkal kapcsolatban hétköznapokon 07:00 és 17:00 óra között, sürgős hibaelhárítás esetén bármikor elérhetők vagyunk az alábbi telefonszámon. Ajánlatkéréshez és időpontfoglaláshoz töltse ki az alábbi űrlapot, vagy írjon üzenetet e-mail címünkre!

AJÁNLATKÉRÉS

Lakossági- és ipari villanyszerelés Debrecen

ELÉRHETŐSÉGEINK

+36 20 513 9454

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

info@vektorelectric.hu

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Website Designed & Built by Erneszt Etemez © 2022 FutureManagement, All Rights Reserved
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram