Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Ipari- és lakossági villanyszerelés Debrecenben és vonzáskörzetében

Bízza az elektronikai munkálatokat tapasztalt, szakképzett villanyszerelőkre!

Elektronikai hibák
elhárítása

Elektromos rendszerek kiépítése

Elektromos rendszerek karbantartása

Elektromos rendszerek felülvizsgálata

AJÁNLATKÉRÉS
A világítási hibák elhárításától a teljes rendszer felújításig számíthat ránk

Szakembereinkről, csapatunkról

A Vektor Electric csapatával 2016 óta szolgáljuk ki az ipari- és lakossági ügyfelek igényeit. Képzett, tapasztalt szakemberekkel; ügyfélközpontú hozzáállással állunk a hozzánk forduló cégek és magánszemélyek rendelkezésére. A kivitelezési, felülvizsgálati és tanácsadói munkálatok elvégzése mellett sürgős hibaelhárítással kapcsolatban is bizalommal fordulhat hozzánk. Munkánkra garanciát vállalunk!

Vezető villanyszerelőnk érintésvédelmi felülvizsgálói szakvizsgával, elektromos berendezések felülvizsgálói szakvizsgával, villámvédelmi felülvizsgálói szakvizsgával és tűzvédelmi szakvizsgákkal egyaránt rendelkezik. Amennyiben a munka megköveteli, regisztrált villanyszerelőkkel végezzük el a feladatot.

LAKOSSÁGI KIVITELEZÉS

Hibaelhárítás, vezetékelés, új szerelvények kialakítása, elosztók cseréje. Legyen szó bármilyen jellegű villanyszerelési munkálatról, önnek is az egyéni igényekhez igazodó, teljes körű megoldást tudunk nyújtani.
AJÁNLATKÉRÉS

IPARI KIVITELEZÉS

A hatályos előírásoknak és szabványoknak megfelelően vállaljuk irodák, üzletek és ipari létesítmények villamosrendszerének teljes körű kivitelezését, valamint a régi rendszerek felülvizsgálatát, átalakítását és felújítását.
AJÁNLATKÉRÉS
Az elvégzett munkálatokra 15 év garanciát vállalunk

Tevékenységünkről, szolgálatatásainkról

A villanyszerelési munkálatokat elsősorban Debrecenben és vonzáskörzetében végezzük, de nagyobb volumenű, komplexebb felkéréseket Magyarország egész területén vállalunk.

1. Ipari- és lakossági villanyszerelés új
építéstől a felújításig

A hatályos előírásokhoz és szabványokhoz igazodva vállaljuk családi házak, irodák és ipari létesítmények villamosrendszerének kivitelezését; erős és gyengeáramú vezetékhálózatok kiépítését; régi rendszerek felülvizsgálatát, teljes körű átalakítását és felújítását.

2. Hibakeresés, hibajavítás,
karbantartás

A felülvizsgálati és karbantartási munkálatok elvégzésével minimálisra csökkentjük a váratlan üzemzavarok kialakulásának az esélyét; az elavult rendszerek felújításával minimalizáljuk az elektromos meghibásodás miatti károkozás mértékét.

3. Villámvédelmi kivitelezés,
felülvizsgálat és javítás

Az építményre vonatkozó besorolás alapján elvégezzük a villámvédelmi berendezések Országos Tűzvédelmi Szabályzata (OTSZ) által előírt felülvizsgálatát és részfelülvizsgálatát; új épületek esetén kialakítjuk a besorolás szerint szükséges villámvédelmi rendszert.

4. Villamosbiztonsági
felülvizsgálatok

A villamosbiztonsági felülvizsgálat során elvégezzük a villamos berendezések áramütés elleni védelmének, valamint az általános, szabványos állapotának vizsgálatát; ellenőrizzük, hogy a villamos berendezések megfelelnek-e a műszaki előírások kritériumainak.

5. Szaktanácsadás ügyfeleknek
és partnereknek

Több éves tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal a munkálatok elvégzése előtt, közben és után egyaránt készséggel állunk megrendelőink, ügyfeleink és partnereink rendelkezésére.

6. Tűzvédelmi rendszerek
felülvizsgálata

Az OTSZ rendeletében előírtak szerint ellenőrizzük, hogy a tűzjelző berendezés belső hangjelzői, központi fényjelzői és információ-kijelzői megfelelően működnek-e.
TAPASZTALT,
SZAKKÉPZETT VILLANYSZERELŐK
15 ÉV GARANCIA
AZ ELVÉGZETT MUNKÁLATOKRA
SZÜKSÉG ESETÉN
AZONNALI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Ipari- és lakossági villanyszerelés Debrecenben és vonzáskörzetében

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kivitelezési, felülvizsgálati és tanácsadói munkálatokkal kapcsolatban hétköznapokon 07:00 és 17:00 óra között, sürgős hibaelhárítás esetén bármikor elérhetők vagyunk az alábbi telefonszámon. Ajánlatkéréshez és időpontfoglaláshoz töltse ki az alábbi űrlapot, vagy írjon üzenetet e-mail címünkre!

AJÁNLATKÉRÉS

ELÉRHETŐSÉGEINK:

+36 20 513 9454

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

info@vektorelectric.hu

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

adatkezelés

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Website Designed & Built by Erneszt Etemez © 2022 FutureManagement, All Rights Reserved
homeapartmentlighterenvelopeinboxlicenseusersphone-handsetmagnifier